2013 eseményei

Cikkek

Évadzáró vacsora a Hungaricumban

2014.05.05

2013. december 30. napján éveadzáró vacsorán vettünk részt a Hungaricum Vendégházban (4326 Máriapócs, Vasút út 45.). Egyesületünk rövid közgyűlést tartott, mely az elnök évértékelésével kezdődött. A 2014-es év tervezett programjanak megvitatását követően egy finom vacsorát fogyasztottunk el közösen a többi résztvevővel. Sokan voltak rajtunk kívül jelen, mivel egy remek sportrendezvény, egy négy napos körmérkőzéséses ping-pong verseny eredményhirdetése is ezzel egyidőben zajlott. A több mint 600 mérkőzés lejátszását és az ünnepélyes eredményhirdetést követően minden játékosnak jólesett a pihenés, a gratuláció és a finom babgulyás. Gratulálunk minden résztvevőnek és a rendezőknek is!

Remekül sikerült a HungarIQm Máriapócson elnevezésű programunk

2014.01.10

Nagyszerű hangulatban zajlott a HungarIQm Máriapócson elnevezésű porgramunk, mely a Szent István napi programokhoz kapcsolódott

HungarIQm Máriapócson

2013.08.15

A Máriapócsi Ifjúsági Egyesület tisztelettel meghívja Önt és kedves családját a Máriapócson, 2013. augusztus 24.-én megrendezésre kerülő városnapra, melyben Máriapócs Város Önkormányzata mellett társszervezőként veszünk részt. Külön szeretném felhívni figyelmüket a 12 és 18 óra között látható hadtörténeti kiállításra, ahol igazo kuriózumokat, hadtörténeti ritkaságokat tekinthet meg hazánk történelmével kapcsolatosan.

Teljes bejegyzés | Menüpont: 2013 eseményei | Hozzászólások: 0