2011 eseményei

Cikkek

Évértékelő közös vacsora + szervezetfejlesztési workshop

2011.10.27

Egyesületünk a Máriapócsi  Zarándokházban tartotta évértékelő vacsoráját, amelyre meghívást kaptak a Máriapócsi Horgász Egyesület és a Máriapócsi Polgárőr Egyesület vezetőségének képviselői.

Ismét házi gokartversenyünk volt

2011.10.18

Nagyszerű hangulatban zajlott ismét a szokásos őszi gokartversenyünk, ahol ezúttal a győztesnek járó vándorkupa is gazdát cserélt...

Előadásaink

2011.08.25

Ebben az évben egyesületünk különösen nagy hangsúlyt fektet arra, hogy megemlékezzünk nemzetünk történelmének aktuális neves eseményeire. Dr. Takács Péter a Rákóczi szabadságharcot lezáró Szatmári békekötés 300. évfordulója alkalmával tartott előadást áprilisban. Dr. Báthori Gábor történész barátunk júniusban a Trianoni békekötésszerződésről beszélt népes a hallgatóságnak.

Teljes bejegyzés | Menüpont: 2011 eseményei | Fényképek: 2011 | Hozzászólások: 0

LEADER tájékoztató

2011.02.15

Egyesületünk tagja a Nyírség Fejlődéséért LEADER Egyesületnek. E szervezet célja a térség belső természeti, gazdasági és társadalmi erőforrásainak fenntartható hasznosítása a turisztika vallási és természeti értékeinek kiemelt kezelésével, a nyírségi hagyományok továbbéltetésével, valamint a térségen belüli és kívüli, a határokon is átnyúló együttműködések elmélyítésével. Az itt élők számára élhetőbb, biztonságosabb környezet kialakítása, az életminőség javítása az esélyegyenlőség figyelembevételével, összehangolt aktív cselekvéssel.

Gratulálunk azoknak a civil szervezeteknek, vállalkozóknak és önkormányzatoknak, akik eredményesen pályáztak az egyes pályázati kiírásokra!

Ízelítőül néhány fotót mellékelünk 1-2 megvalósult projektről.

Teljes bejegyzés | Menüpont: 2011 eseményei | Fényképek: LEADER tájékoztató | Hozzászólások: 0